UW PARTNER IN EFFICIËNT MAATWERK!

Verspanen

Metaaldirect is gespecialiseerd in het binnen de toleranties verspanen van diverse soorten materialen. Dankzij ons machinepark en gespecialiseerde vakmensen kunnen wij elke klus aan. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van verspanen voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier onderaan deze pagina in!

VAKMANSCHAP

Het verspanen van metaalproducten vereist vakmanschap. Onze ervaren medewerkers hebben dit vakmanschap ruimschoots opgebouwd en zijn hierdoor in staat uw producten naar wens te verspanen.

TECHNIEKEN

Bij Metaaldirect zijn wij u graag van dienst met zowel draaien als frezen, voornamelijk CNC gestuurd. Deze technieken beheersen we in ruime mate. Wij produceren voor u in oplagen van enkele stuks tot middelgrote series en denken graag met u mee om u optimaal van dienst te zijn.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij streven bij Metaaldirect, naast een geautomatiseerde orderverwerking en productie, naar persoonlijke service. Wij staan u graag persoonlijk te woord en zijn u graag van dienst met advies, optimalisatie of uw specifieke vragen of verzoeken. Onze medewerkers staan vanuit het centraal gelegen Montfoort voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, bezoek of vraag.

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u meer weten over wat Metaaldirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt op korte termijn reactie.