UW PARTNER IN EFFICIËNT MAATWERK!

Lastechnieken

Binnen Metaaldirect passen wij alle voorkomende lastechnieken toe. Onze ervaren constructiebankwerkers en lassers beheersen lasprocessen zoals TIG-, MIG-, MAG- en robotlassen optimaal. Benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier onderaan deze pagina in!

OVER LASSEN

Bij Metaaldirect kunt u terecht voor al uw lasopdrachten. Omtrent de toepassing van verschillende lastechnieken en procedures denken onze ervaren mensen graag met u mee, om met elkaar tot het beste resultaat te komen. Dankzij onze brede en langjarige ervaring bent u verzekerd van snel en vakkundig afgeleverd werk.

LASTECHNIEKEN

Naast het handmatig lassen investeert Metaaldirect ook in robotlassen. Hierdoor zijn wij in staat om ook uw middelgrote series van verschillende afmetingen snel, kwalitatief én marktconform te produceren.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij streven bij Metaaldirect, naast een geautomatiseerde orderverwerking en productie, naar persoonlijke service. Wij staan u graag persoonlijk te woord en zijn u graag van dienst met advies, optimalisatie of uw specifieke vragen of verzoeken. Onze medewerkers staan vanuit het centraal gelegen Montfoort voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, bezoek of vraag.

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u meer weten over wat Metaaldirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt op korte termijn reactie.