Uw partner in efficiënt maatwerk!

Lasersnijden

Wij zijn trots op ons moderne machinepark. Door de hoge efficiëntie en snijsnelheid van onze lasermachine bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief product en nette afwerking. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van lasersnijden voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier onderaan deze pagina in!

SNIJCAPACITEIT

Met onze geavanceerde lasermachines snijden we met gemak zowel dun materiaal als dik materiaal. De fiber techniek garandeert nette snijranden en waar gewenst kunnen we deze op maat voor u nabewerken door middel van diverse technieken. Tevens beschikken wij over een watersnijmachine, dus ieder product kunnen wij optimaal voor u snijden!

24/7 PRODUCTIE

Om u snel van dienst te kunnen zijn, draaien we waar mogelijk een 24/7 productie, deels onbemand en volledig geautomatiseerd, volgens de laatste stand der techniek met oog voor mens en milieu.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij streven bij Metaaldirect, naast een geautomatiseerde orderverwerking en productie, naar persoonlijke service. Wij staan u graag persoonlijk te woord en zijn u graag van dienst met advies, optimalisatie of uw specifieke vragen of verzoeken. Onze medewerkers staan vanuit het centraal gelegen Montfoort voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, bezoek of vraag.

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u meer weten over wat Metaaldirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt op korte termijn reactie.