Uw partner in efficiƫnt maatwerk!

Kanten

Bij Metaaldirect kunt u naast totaaloplossingen ook voor uw plaatwerkproducten bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van plaatwerk voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier onderaan deze pagina in!

STRAKKE AFWERKING

Aangezien wij beschikken over de nieuwste kantbanken in verschillende formaten kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn voor verschillende soorten materiaal in diverse afmetingen. De kwaliteit van de moderne machines en onze vakmensen herkent u terug in de strakke en nette afwerking van producten die wij aan u leveren.

KANTBANKEN

Metaaldirect is uw partner in het kanten van uw metaalproducten. Wij beschikken over een breed machinepark met zowel hydraulische als elektronische kantbanken van topkwaliteit. Producten en/of orders kunnen wij offline programmeren wat een complete en betrouwbare procesbeheersing garandeert waardoor snel en nauwkeurig kan worden geproduceerd.

 

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij streven bij Metaaldirect, naast een geautomatiseerde orderverwerking en productie, naar persoonlijke service. Wij staan u graag persoonlijk te woord en zijn u graag van dienst met advies, optimalisatie of uw specifieke vragen of verzoeken. Onze medewerkers staan vanuit het centraal gelegen Montfoort voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, bezoek of vraag.

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u meer weten over wat Metaaldirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt op korte termijn reactie.